Κάντε Scroll για Είσοδο
Κάντε Scroll για Είσοδο
 

Η ιστορία του Warehouse 10

Το 1994 χτίζεται η αποθήκη 10 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι. Σύντομα, γίνεται ο χώρος φιλοξενίας των δρύινων βαρελιών στα οποία το Ξινόμαυρο, το Merlot, το Syrah κι άλλες ποικιλίες, ωριμάζουν δίνοντας τον καλύτερο αρωματικό και γευστικό τους χαρακτήρα.

Στα χρόνια που ακολουθούν, από την αποθήκη 10 περνούν όλες οι οινικές δημιουργίες του Κτήματος, έτοιμα και ημιέτοιμα προϊόντα. Το 2016 τα βαρέλια μετακομίζουν στο νέο, υπόγειο κελάρι καθώς η αποθήκη αδυνατεί να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του οινοποιείου.

Λίγα χρόνια αργότερα, η αποθήκη 10 αναβιώνει ψηφιακά. Η πλατφόρμα “Warehouse 10” δίνει  πρόσβαση σε φίλους του κρασιού και της Κυρ-Γιάννη, σε μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως, παλιές σοδειές – ορόσημα, ακυκλοφόρητες ετικέτες, εκδηλώσεις και ξεχωριστές οινικές αναζητήσεις.

Πώς Λειτουργεί το Warehouse 10;

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο οινοποιός Στέλλιος Μπουτάρης «ξεκλειδώνει» το Warehouse 10 και προσθέτει αγαπημένα προϊόντα και υπηρεσίες για τους φίλους του κρασιού και της Κυρ-Γιάννη.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν συλλεκτικές και ακυκλοφόρητες ετικέτες καθώς και άλλες οινικές εμπειρίες οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά και σε περιορισμένη ποσότητα μέσω του Warehouse 10.

Καλάθι Facebook Instagram
Καλώς Ορίσατε
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok